Home / Turske serije / Zovem se Farah / Zovem se Farah 19 epizoda

Zovem se Farah 19 epizoda

Tahir želi da odmah pobjegnu, ali Farah ga zaustavi, govori mu da Behnam ima video nje kako ubija Ali Galipa. Tahir joj obeća da će doći do tog videa, da će uspjeti da spasi nju i njihovog sina.

Poljubi je i daje joj telefon kao i nož za zaštitu. Odlazi i dok pokušava pronaći izlaz, ugleda Rakšan sa Akbarom i prisni su. Snimi ih i pošalje Farah koja sada ima kec u rukavu protiv Rakšan.

Tahir nema način da pobjegne iz Behamove kuće te pokuca na vrata i želi vidjeti Kerimšaha. Behnam okrene Kerimšaha protiv Tahira. Tahir odlazi skrhan, ali Farah ga nazove na telefon dok priča sa Kerimšahom da ga utješi jer podsjeća Kerimšaha na sve lijepe trenutke sa Tahirom i kaže da je njegov otac ljubomoran jer ga mnogo voli pa mu je to rekao za Tahira.

Tahir zahvali Farah, sada je srećan.Mehmet se prisjeti da ga je Orhan upucao, ali glumi pred Ilijasom da se ne sjeća, kaže samo Bade. Tahir i on su ponovo u svađi zahvaljujući Behnamu. Behnam ucijeni zatvorom Gonul da mu da akcije u firmi.

Tahir i Bekir sarađuju da Tahir dođe do sefa Behanmovog i videa ubistva Ali Galipa. Pojavljuje se Behamov ujak Mahmud iz Irana koji je strog. Tahir sa jedne strane i Farah i Kerimšah sa druge mu se suprotstave.

Prikazana je neka osoba u zatočeništvu. Behnam uhvati Tahir dok uzima usb na kom je video i kidnapuje ga. Njegovi ljudi ga odvedu u Iran i zatoče. A u njegovoj kući sve je spremno za vjenčanje. Ucijeni Farah da neće vidjeti Kerimšaha ako se ne uda. Farah se pita gdje je Tahir.