Home / Turske serije / Zovem se Farah / Zovem se Farah 2 epizoda

Zovem se Farah 2 epizoda

Farah ponovo nije uspjela pobjeći od sopstvene sudbine, Tahir ju je uhvatio. Iako je spašavanje života Ali Galipa za sada održava u životu, zajedno sa Tahirom počinje da čeka na odluku Ali Galipa za nju samu. Iako donijeta odluka u vezi sa ovom ženom i njenim sinom, daje Farah trenutni odušak, budućnost žene koja je spasila Ali Galipov život, ali i koja na drugoj strani ugrožava život njegovog sina, je neizvjesna.

Što se tiče Tahira, njega će glavna odluka Ali Galipa dovesti u ćorsokak. Tahir, koji je sprovodio sve zapovijesti svog gazde, koji je pak čitav život brinuo o njemu, ovaj put ostaje zaglavljen negdje između srca i razuma. Hoće li oduzeti život nedužnoj ženi, te uzrukovati da njeno bolesno dijete ostane u ovom životu bez majke, ili će pomoći Farah da preživi?!

Kako vrijeme ističe, Mehmet je, korak po korak, sve bliži rješenju ko je bila žena u Tahirovom autu u noći ubistva. Apropo Gonul, ona čak nije ni svjesna da je nadomak uspostavljanja bliskog odnosa sa ubicom svog prijatelja iz djetinjstva.