Zovem se Farah

Zovem se Farah 21 epizoda

Tahir uvjerava Farah da će pronaći njenu majku. Farah mu govori da je to i njegova majka. On je jako emotivan, pružila mu je dom i porodicu. Prikazana je scena kako se Farah vraća u kuću kod Behnama, a onda i scena kako Farah sa krvavom majicom bježi iz kuće.

Vraćamo se na njen povratak, Mahmud je zvao Tahira da dođe u vezi posla. Merdžan zaključi da Mahmud želi da nju uda za Tahira i to podijeli sa Farah.Farah je ljubomorna i upozori Tahira. Ipak, Mahmud ima plan nju udati za nekog drugog. Behnam dokaže Mehmetu da zna ko je njegov brat i uslovi ga da ubije Tahira i dobiće njegovo ime.

Mahmud priznaje Farah da joj je ubio oca i zarobio majku, Behnam i on se raspravljaju zbog Tahira, a Merdžan i Akbar jer je želi udati. Farah priča sa Kerimšahom kada čuje buku i silazi i zatiče Mahmuda probodenog nožem. Upada u zamku i svi je okrive da je ona to učinila. Bježi sa Tahirom u njegovu vikendicu.

Behnam traga za njom, a Mahmud je u bolnici. Kerimšah brani Farah, a Tahir dolazi u bolnicu i pravi scenu Behnamu, okrivi ga da je on to učinio jer je Mahmud htio da on bude partner u poslu. Farah zove Gonul i Mehmet saznaje gdje se krije.Dolazi tamo i čeka Tahira. Tahir dolazi i Mehmet uperi pištolj u njega. Farah krišom daje Tahiru nož i on prisloni Mehmetu na vrat nož.

Back to top button