Zovem se Farah

Zovem se Farah 22 epizoda

Iako su bili u sukobima, stavljali jedan drugome noz pod vrat, na kraju Mehmed i Tahir saznaju da su braca, zagrle se i oslovljavaju kao braća. Farah plače od sreće. Skupivši snage, Farah i Tahir se preoblače u doktore i pokušavaju doći do njene majke.

Farah govori Tahiru sta bi ona bez njega, pa joj Tahir vraća istom mjerom.Hoće li Bekir pronaći nešto u Verinoj suvenirnici? Ili je možda Vera dobila krivotvorene čekove od Behnama? Farah kaze Tahiru da ce Behnam ubiti Abdua.On poduzima sve mjere povoodm toga.

Ili je možda Vera osjećala grižnju savjesti. Može postojati mnogo verzija. Najvažnije je da već znaju jedno za drugo i da su zajedno.Saznavši da joj je majka živa, Farah je spremna boriti se s Tahirom kako bi okupili obitelj o kojoj sanjaju. Mahmud poziva Tahira kući kako bi nanovo započeli.
Mehmet, koji misli da je spreman učiniti sve kako bi se ponovno ujedinio sa svojim bratom, suočava se s velikom dilemom. Tenzije u obitelji Azadi rastu i napetost između svih članova obitelji se povećava.
Farah, koja poduzima akciju kako bi se ponovno spojila sa svojom majkom i riješila se Behnama, nađe se u neočekivanoj situaciji. Farah je u većoj nevolji nego što je mogla zamisliti.

Mehmed i Tahir sada zaista postaju prava braca.Farah i Tahir uspijeva spasiti Abdua i bez obzira na to sto ih policija privodi jer su prekrsili zakon time sto su se prerušili u medicinske radnike te kidnapovali covjeka, bivaju pušteni poslije saslušanja. Farah se nasmije Behnamu u lice.

Back to top button