Zovem se Farah

Zovem se Farah 5 epizoda

Tahir, štiteći Farah i Kerimšaha, ne zna da je Kerimšah sve ispričao Mehmetu. Kada Farah sazna da je Kerim razgovarao sa Mehmetom, ona će ga upozoriti da se kloni njenog sina. U tom trenutku, Mehmet će ispričati Farah o Tahirovoj prošlosti, kome ona toliko vjeruje, i zamoliti je da donese najbolju odluku za sebe.

Nakon sto Farah i Tahir sa Kerimšahom odu doktoru da provjere stanje Kerimšaha, Farah nakon dugo vremena nabaci osmijeh na lice. Doktor saopsti da je liječenje dug proces ali da ima velike nade.Farah držeći za ruke sina, govori mu da će svi zajedno proći taj put i da će uskoro moći normalno hodati i biti izliječen.

Nakon što ga Kerimšah uzme za ruku, Tahir govori Farah da če jedno vrijeme biti njegovi gosti i da će opasnosti savladati te da će se problemi koji im budu na putu biti riješeni.Sve što im trazi Tahir, jeste da mu samo budu pred očima, da ništa bez njega ne rade.

Shvativši da ne može slomiti Farahin inat na lijep način, Mehmet odlučuje da zaigra žešću igru. Njegov cilj je da ubijedi Farah da pomisli da će biti deportovana, te je primora da svjedoči. Farah na kraju privode i zele je vratiti nazad dok Tahir sve čini kako bi je vratio svom sinu. Hoće li na kraju Tahir vjenčati se sa Farah kako je ne bi vratili nazad?

Back to top button