Home / Spanske serije / Blizanke / Blizanke epizoda 92

Blizanke epizoda 92

Iván kaže Bárbari da se ne bi vjenčali da mu je rekla da ga je Franky tražila. Franky razmišlja o tome da da otkaz i počne raditi u Charliejevu baru i iznenadi se shvativši da on to ne želi. Charlie joj kaže da je bolje da pričekaju da se bar uhoda. Nakon toga izbroji novac i spremi ga u kovčeg pa kaže Changu da bi rado uložio u novu drogu. Bárbara potraži Franky, ali ona joj kaže da nemaju o čemu razgovarati.

Lorenzo pregleda dokumente koje je priredio Antoniov odvjetnik i potpiše ih bez unošenja ispravaka, a Felipe je istodobno iznenađen činjenicom da su se i Verónica i Julieta isti dan raspitivale o Antoniovu zdravlju. Nešto se neobično događa. Povrijeđena Gabriela pročita optužujuću pjesmu pred Arturom i cijelim razredom, a nervozni profesor nema drugog izbora nego da zakaže s njom sastanak u motelu u kojem se uvijek nalaze da bi joj objasnio što se dogodilo.

Njegova žena Gloria naslućuje da joj je nevjeran pa odluči to istražiti. Mónica nastoji objasniti Gabrieli da se prevarila u Arturu, ali uzalud, Gabriela se odmah ljuti. Carbonell je iznenađen kad shvati da je Santamaría spreman na sve da bi pomogao Nataliji. Santamaría dogovori kavu s Franky kako ga je Natalia zamolila i uputi je u događaje. Manuel ih uhodi i pita se tko je taj muškarac. Fotografira ih.

error: Zabranjeno kopiranje!!