Home / Spanske serije / Blizanke / Blizanke epizoda 93

Blizanke epizoda 93

Dok se Chola i njezine pomagačice pripremaju za ubojstvo, Natalia dozna da ima dan manje zaštite i da će morati improvizirati. Liječnik Farina pokaže Nataliji dio tijela gdje se treba raniti, a Santamaría za to vrijeme objasni Franky kako će izvući Nataliju iz zatvora. Nešto kasnije Manuel pošalje fotografije koje je napravio kapetanu Martínezu.

Lorenzo i Verónica slave nevoljko poštujući Benítezovu zapovijed da budu malo diskretniji sa svojom avanturom. Gabriela je odlučila posjetiti Antonija. Djed joj kaže da je dobro i kroz razgovor shvati da je Verónica prisustvovala njegovoj raspravi s Julietom. Ustraje da je odveze kući, a stigavši pred Lorenzov stan, otkrije da ne samo što je povezan s Benítezom nego je i Verónicin ljubavnik.

Mónica posjeti Charliejev bar i naiđe na Lucasa koji radi. U tom trenutku stigne Chango pa Charlie naredi Lucasu da je nekamo odvede dok oni ne obave posao. Lucas to iskoristi da bi joj objasnio što se dogodilo s Laurom ne sluteći da je u blizini bijesni Federico odlučan osvetiti se jer su ga isključili iz posla. Iván ozbiljno razmatra da se rastane od Bárbare, a Felipe spremi lančić u Lucasov noćni ormarić uz bolna sjećanja na Nataliju.

error: Zabranjeno kopiranje!!