Home / Spanske serije / Blizanke / Blizanke epizoda 94

Blizanke epizoda 94

Iván kaže Felipeu što se dogodilo s Franky, a on se nasmije i kaže mu da su kvit jer mu je mnogo pomogao. U tom trenutku naiđe Mónica koja je htjela reći Gabrieli da je vidjela Lucasa, ali shvati da je Gabriela lagala da bi se našla s Arturom. Ipak, kaže Felipeu situaciju s Lucasom ne misleći na to da će Franky sresti Ivána kada dođe po nju.

Mónica nagovori Franky da dopusti Charlieju da pomogne Lucasu jer on drugu pomoć ne želi. Arturo odbije Gabrielu i napokon joj uspije objasniti da je bolje da se neko vrijeme ne viđaju, ali ne zna da pred motelom stoji njegova bijesna supruga koja ih odluči pratiti do kuće Esquivela. Antonio kaže Emiliji da je Lorenzo izdao obitelj, ali ona zaključi da su to njegova pijana buncanja.

Chango preda robu Charlieju, a uto naiđe bijesni Federico i napadne ga. U svađi se potuku i Federico nesretnim slučajem umre. Očajni Charlie pokuša sakriti truplo, ali u tom trenutku naiđe Lucas. Da mu skrene pozornost, Charlie mu da malo droge dok se on ide riješiti auta pokojnika ne računajući na to da bi Lucas u svom bauljanju mogao pronaći truplo..

error: Zabranjeno kopiranje!!