Home / Spanske serije / Crna udovica / Crna udovica 6 epizoda

Crna udovica 6 epizoda

Griselda cuje za majku i ocajna je nakon sto cuje sta se desilo. Griselda zeli da ode tamo ali joj ne dopustaju. Griselda zeli da nazove Federika kako bi mu se nagovorila jer zna da je on taj koji je naudio njenoj majki, ali joj inspektor govori da se smiri jer su osobe koje su to uradile uradile kako bi se ona, Griselda naljutila i otisla tamo te tako bila sljedeca meta.

Griselda nazove Federikovu kucu ali se javi majka ubijenog sina koja joj se nagovori sto je ona kriva za smrt njenog sina te jos se sad Federiko bori za svoj zivot. Griselda se takodjer nagovori za ono sto je ucinio on njenoj majki te da nece ostati na tome.

Griselda je razocarana u svog decka kojeg je zateklasa drugom zenskom te je odlucila da se udalji od njega i napusti ga i odlazi sa drugom osobom koja joj pomaze. Dario dodje do Griselde i pokusava da joj se uvuce ali ona mu ne vjeruje nakon cega opet ode do ljubavnice iGriselda ga opet zatekne s ljubavnicom u krevetu i kaze mu da mu je sve do sad oprostila ali ovo mu nikad nece oprostiti. Nakon sto mu se nagovori, Griselda ubije i njega a ljubavnicu otjera. Iako joj je tesko, izdaju nije mogla oprostiti.

error: Zabranjeno kopiranje!!