Home / Spanske serije / Crna udovica / Crna udovica 7 epizoda

Crna udovica 7 epizoda

Griselda je saznala da i nova osoba s kojom se ona bila udruzila izdaje i da je on narucio da je Dario prevari. Griselda nakon toga odlazi i od njega te se odlucuje da nastavi dalje sama. Griselda pocne bjezati sa dvije aktovke ali dolazi do mjesta u sumi gdje imaju cuvari..Inspektor dolazi u mrtvacnicu da identifikuje Daria.

Griselda se uspije izvuci te dolazi na jedno sigurno mjesto i oblaci se malo drugacije, sredi se i odlazi u neki kafic te tamo upoznaje jednog dzentlmena koji je odvede kuci i pokusa da ima nesto s njom te umjesto toga sazna da je ona Grisleda Blanko i da je ubila bivseg zbog izdaje. Nakon toga ona s njim ide na dorucak koji je on pripremio i postaju dobri.

Djevojka koja je bila sa Dariom je u zatvoru i ispituju je vezano za Griseldu ali ona ne zeli da prica. Griselda sa novim deckom odlazi do njegovog sklonista kokaina te upoznaje sta sve se desava tu. Neko je dosao i dao injekciju djevojci koja je bila sa Dariom.Griselda pokusava da predje granicu u gepeku uz pomoc nekadasnjeg dobrog prijatelja…

error: Zabranjeno kopiranje!!