Home / Meksičke telenovele / Pobjeda srca / Pobjeda srca 14 epzoda

Pobjeda srca 14 epzoda

Bárbara Falcón kaže Dafne da pokupi stvari jer su svekar i svekrva došli po nju i djecu. Martha i Eugenio Ibarra je pozdrave. Martha ulazi u sobu u kojoj su djeca, a Eugenio pokušava odvući pozornost zabrinutoj Dafne. Kaže joj da neće otići od kuće s djecom. Martha želi da djeca budu s djedom i bakom jer je Dafne luda.

Eduardo je u SAD-u. Kaže Ariadni da proda njegov auto kako bi mogla plaćati Tadeovu terapiju. Eugenio zadržava Dafne kako bi Martha mogla odvesti Claritu i Santiaga. Na iznenađenje svih, utrpa ih u taksi koji već čeka. Zamoli taksista da je odveze na autobusni kolodvor dok Eugenio još razgovara s Dafne i Ariadnom.

Ariadna zove policiju da zaustavi taksista. Martha prizna da su ona i Eugenio bili grozni roditelji Néstoru, Dafninu pokojnom mužu. Zato su htjeli uzeti djecu k sebi da ublaže štetu. Ariadna je novinarka. Njezin šef Valentín predstavi je uredniku Humbertu Molini koji želi intervjuirati Alvara jer je izgradio trgovački centar Miró koji se srušio.

Bárbara i prijateljica Imelda odlaze u agenciju za nekretnine. Traže Calixta, ali kažu im da on ondje ne radi. Alvaro ne pristaje na intervju. Gemma se onesvijesti nakon košarke u školi. Dafne nalazi smrtovnicu djeteta. Roditelji su bili Bárbara i Joaquín.

error: Zabranjeno kopiranje!!