Pobjeda srca

Pobjeda srca 93 epizoda

Sudac osudi Lina na 120 godina zatvora. Njegove žrtve slave s Ariadnom i Cassandrom jer su se izborile za pravdu. Dafne vodi djecu u šumu kako bi s oprostile s Néstorom i prospe njegov pepeo. Gemma osjeća krivnju zbog djetetove smrti. Bárbara, Ariadna i Dafne joj govore da će uvijek biti uz nju.

Humberto ponudi posao Ariadni i Cassandri na internetskoj stranici. Gael kaže Dafne da je voli. Tadeo doživi krizu. Estefanía kaže Ariadni da unatoč poboljšanjima Tadeo ima Aspergerov sindrom i da će morati cijeli život živjeti s time. Na Tadeovu rođendanu Álvaro zaprosi Ariadnu.

Bárbara kaže Álvaru da će mu prodati kuću pod uvjetom da Ariadna i Dafne dobiju stan. Lino je u zatvoru. Ariadna i Cassandra dobiju novinarsku nagradu. Imelda, Efi i Bárbara nađu lokal za svoj posao. Gemma se veseli studiju pedagogije. Gael i Dafne spavaju skupa.

Svi su sretni jer će uskoro srušiti kuću i svatko će dobiti svoj stan. Bárbara ipak osjeća tugu, ali svjesna je da je svima potreban novi početak. Ariadna, Gemma, Bárbara i Dafne shvate da su se dobro upoznale i zbližile.

Bárbara im kaže da će otići u Pariz, ali sama. Počinje nova faza života: Dafne je s Gaelom, Gemma se veseli upisu na fakultet, Ariadna slavi jer će opet biti majka, a Bárbara odlazi na željeno putovanje u Pariz.

Back to top button