Pobjeda srca

Pobjeda srca 92 epizoda

Eduardo uskoro odlazi u zatvor. Ostao je bez odvjetnika. Levita se ispriča Gemmi jer ju je dala Cuauu. Bárbara kaže Dafne da je Gael voli. Bárbara želi pomoći Eduardu da pobjegne, ali Álvaro joj kaže da će mu pomoći jedino ako ga preda policiji.

Bárbara kaže Eduardu da nema pravo predbacivati Álvaru i Ariadni nakon što je napustio obitelj i okrao Lindu. Eduardo pokuša pobjeći, ali ulove ga. Tadeo vidi kako ga odvode. Linda ne želi pomoći Eduardu da izađe na slobodu. Bárbara se ispriča Ariadni.

Kaže joj da je bila puna predrasuda, ali sada zna da je Álvaro s divnom ženom. Prizna joj da je htjela zatražiti rastavu od Joaquina na dan njegove smrti. Lino dolazi dok ukućani večeraju. Uperi pištolj u Gemmu. Dafne iskoristi priliku da uzme nož.

Lino im kaže da je prijetio Joaquinu. Zatoči ih sve i kaže da će ih poslije ubiti. Dafne kaže Linu da želi spavati s njime. Dok je on ljubi, ona ga teško ozlijedi. Hilda se ispriča Gemmi. Ariadna sve oprosti Eduardu i Bárbari. Gael daje otkaz u Miamiju. Gemma primi vijest o djetetovoj smrti.

Back to top button