Home / Meksičke telenovele / Pobjeda srca / Pobjeda srca 15 epzoda

Pobjeda srca 15 epzoda

Bárbara se sjeti kako je Calixto vidjevši sliku njezina sina Gaela rekao da mu se čini poznatim. Gael joj kaže da ga je susreo. Ariadna kaže Eduardu koji je u SAD-u da voli svoj novinarski posao i da ne zanemaruje sina.

Álvaro je dobio posao crtača u uredu u kojemu mu kažu da je Olga Collado nominirana za nagradu na kojem je on radio zajedno s njom. Rastuži se. Bárbara se sjeti kako je našla pištolj u ogrtaču bivšega muža i kako su joj rekli u agenciji da Calixto ondje ne radi. Zato Dafne, Ariadna, Gemma i ona paze da ga ne sretnu.

Humberto moli Ariadnu da uzme neke novinske izvještaje. Ona kaže da je morala odvesti sina na terapiju, a onda ga vodi na ručak. Odlazi sa sinom u redakciju. Dječak želi jesti i počne galamiti u redakciji. Álvaro živi u bijednom hotelu gdje nalazi časopis u kojemu je Olga.

Ariadna nalazi ključ od hotela u njegovu sakou. Odnese mu ga i otkrije kako živi. Kaže mu da ode živjeti k Bárbari i da preuredi svoju radnu sobu kako bi je iznajmljivao. Eduardo kaže Lindi da mora u Meksiko. Ona kaže da mora i ona. Bárbara odlazi založiti Eduardov auto i u zalagaonici ugleda Álvaro vjenčani prsten. Ne zna da se on rastao. Gemmu obavijeste da je trudna.

error: Zabranjeno kopiranje!!