Home / Meksičke telenovele / Pobjeda srca / Pobjeda srca 16 epzoda

Pobjeda srca 16 epzoda

Bárbara se sukobi s Álvarom jer joj nije rekao da se rastao od Olge. On kaže da je razlog njegova neplodnost. Bárbara želi da se on bori za Olgu. Álvaro joj prizna da ga je žena prevarila. Dafne kaže Josefini da bi mogla biti Santijeva krsna kuma.

Gael moli Rominu da bude njegova formalna djevojka. Ona radosno pristaje. Yolanda kaže Leviti da je Gemmi bilo loše, ali da ne bi trebalo biti ništa ozbiljno. Álvaro kaže Ariadni da žali jer je razočarao Bárbaru i da se osjeća gubitnikom.

Ariadna kaže Bárbari da je Álvaro deprimiran i da moraju biti uz njega. Ariadna uzme fascikl u kojemu su svi slučajevi nasilja prema ženama kako bih ih pratila. Bárbara osjeća da se mora osvetiti za Álvarovo poniženje. Odlazi Olgi i pljusne je pred svima u uredu.

Álvaro predbaci Bárbari jer uvijek sve oprašta Eduardu, iako ju je uvalio u problem s kreditom. Álvaro kaže Ariadni da će se brinuti o Tadeu dok je Gemma u školi. Eduardo kaže Ariadni da će otići na Tadeovu priredbu.

Gemma ne želi da Cuau sazna da je trudna jer bi je mogao vratiti u njezino selo. Eduardo gnjavi Ariadnu jer je jeftino prodala auto. Ariadnin članak je doživio uspjeh. Humberto joj čestita. Levita prizna Onofreu da je Gemma trudna i da se zato ne želi vratiti u selo. Dafne isplanira Josefinin i Bárbarin susret.