Home / Meksičke telenovele / Pobjeda srca / Pobjeda srca 17 epzoda

Pobjeda srca 17 epzoda

Gael zamoli Rominu da mu pomogne biti njezin dečko jer on nikad nije imao curu. Bárbara i Josefina se posvađaju. Josefina predbaci Dafne jer je isplanirala njezin susret s Bárbarom. Dafne prizna da je to učinila namjerno kako bi se osvetila majci jer ju nikad nije branila od Silvestrea.

Josefina odlazi. Dafne sama krsti Santiaga, mada Bárbara izdalega gleda krštenje. Ariadna govori Álvaru da čita o slučaju djevojčice koju je maskirani tip napao na kolodvoru. Ona odluči potražiti žrtvu i intervjuirati je. Cuau ponudi posao Leviti i Onofreu. Kaže da bi bilo najbolje da mu se Gemma vrati.

Álvaro savjetuje Dafne da ništa ne čini iz ljutnje. Ona i Bárbara se sukobe. Dafne kaže Bárbari da je dobro da nije rodila kćeri. Bárbara se prisjeti kako joj je Joaquín rekao da je Lucía rođena mrtva. Álvaro kaže majci da bi on mogao obnoviti radnu sobu.

Ariadna predloži Alvaru da živi kod njih dok radna soba ne bude završena. Dafne predloži Romini da podučava zaposlenike engleski. Yolanda moli Levitu da ne govori Cuauu o Gemminoj trudnoći jer će je prisiliti da mu se vrati. Romina kaže Dafne da je Gaelova djevojka.

Bárbara izgubi novac za otplatu kredita i nađe ga u Dafneinoj sobi. Clarita ga je uzela da pomogne Dafne. Bárbara se uspije izvući iz duga, ali i dalje mora otplaćivati rate. Linda na poslu predstavi Eduarda kao svoga supruga. Levita kaže Cuauhtémocu da je Gemma trudna i odlaze po nju.

error: Zabranjeno kopiranje!!