Home / Meksičke telenovele / Pobjeda srca / Pobjeda srca 19 epzoda

Pobjeda srca 19 epzoda

Gemma nije sretna jer se morala udati za Cuaua. Ariadna kaže Bárbari da se ne miješa u Tadeov odgoj. Cuau zamoli Gemmu da mu vjeruje i obeća da je neće dirati tijekom trudnoće. Álvaro se sjeti da je vidio Levitu kako razgovara s Gemmom dok je ona plakala.

Dafne daje poduku u agenciji. Ariadna kaže Humbertu da joj da da piše članak o slučaju koji nitko ne želi. Svećenik kaže Bárbari da se zbližila s Gemmom. Zasmeta joj kad joj kaže da je Dafne dobra žena.

Estefanía kaže Ariadni da se našlo mjesto za Tadea i da će mu terapija pomoći. Liječnik kaže Dafne da se Santiago nije oporavio od gastroenteritisa. Cassandra kaže Ariadni da je saznala za djevojku koja je tužila Baldomera Madariagu za spolno uznemiravanje.

Ivette govori Romini da pazi na Gaelovu bliskost s Dafne. Bárbara pristane čuvati Tadea, mada nije svjesna koliko je to teško. Olga nabije na nos Álvaru da je dobila nagradu. I kaže mu da ju je Bárbara pljusnula. Romina predbaci Gaelu da ga zanima Dafne. Gemma kaže Leviti da će je Cuau odvesti u SAD. Álvaro se opet osjeća gubitnički.