Home / Meksičke telenovele / Pobjeda srca / Pobjeda srca 20 epzoda

Pobjeda srca 20 epzoda

Eduardo dolazi u času kada Ariadna pomaže Alvaru da ustane. Ne svidi mu se prizor. Kaže Ariadni da je mislio da će Tadeo biti bolje zbog terapija. Levita moli Cuaua da ne vodi Gemmu u SAD. Ariadna kaže Eduardu da će napustiti posao kada pođe s njim u SAD.

Bárbara se naljuti kad vidi da Dafne daje poduku. Zabrani joj da to radi. Eduardo kaže Estevezu da su mu jako nedostajali Adriana i Tadeo, ali da se navikava na lijep život s Lindom. Učiteljica Tere i Ariadna objasne roditeljima u školi da je terapija uvelike pomogla Tadeu. Yolanda kaže Gemmi da je trudnoća u njezinim godinama rizična.

Kaže da ona može roditi, a i ne mora. Eduardo udari jednoga od roditelja u školi jer je kazao da je Tadeo nenormalan. Ariadna mu kaže da posvuda susreće bešćutne ljude koji ne razumiju što je Aspergerov sindrom. Romina i Ariadna kažu Bárbari da su se vremena promijenila, da je Gemma maloljetna i da je nezakonito da radi s njom.

Álvaro predbaci Eduardu zbog skupocjene odjeće, a nema za otplatu kredita. Cuau pljusne Gemmu kada mu ona kaže da možda pobaci. Dafne iz osvete sjedne večerati s obitelji Falcón i zamoli Bárbaru da kaže svojoj djeci za Lucíju, kćer koju je izgubila čim ju je rodila.

error: Zabranjeno kopiranje!!