Home / Meksičke telenovele / Pobjeda srca / Pobjeda srca 23 epzoda

Pobjeda srca 23 epzoda

Cuau požuruje Gemmu da se spakira kako bi sutradan otišli u SAD. Tadeo kaže Ariadni da je ona kriva za rastavu s Eduardom. Levita prijavi Cuaua jer želi odvesti sa sobom maloljetnu Gemmu. Bárbara kaže ocu Felipeu da nije ništa rekla Ariadni o Eduardovoj nevjeri.

Dafne istražuje podatke kako bi došla do Néstorova ubojice. Ariadna i Bárbara slute da je Gemma maloljetnica. Levita se spremna sukobiti s Cuauom kako bi odvela Gemmu iz njegove kuće. Susjed joj kaže da su već otputovali.

Dafne otkrije ime Bonifacija Ochoe i sluti da je on kriv za Néstorovu smrt. Tadeo u školi doživljava zlostavljanje. Ariadna i Cassandra žele intervjuirati Liz Trejo kako bi saznale zašto je povukla prijavu protiv Baldomera Madariage.

Álvaro osjeća da Ariadna sve pogrešno shvaća. Bruno mu kaže da joj se možda sviđa. Silvestre daje Dafne adresu gdje bi mogla štošta saznati o Josefini i Joaquínu. Učiteljica Tere kaže Ariadni da učenici ne poštuju Tadea krivnjom njihovih roditelja. Cuau sazna da je Levita podnijela prijavu protiv njega. Tadeo snimi video u kojemu govori učenicima da mu nije lako biti on.

error: Zabranjeno kopiranje!!