Home / Meksičke telenovele / Pobjeda srca / Pobjeda srca 59 epizoda

Pobjeda srca 59 epizoda

Ariadna zna da Tadeo teško prihvaća njezino udaljavanje od Álvara. Álvaro kaže da je i njemu teško. Lorena misli da su Olgini diuretici opasni za trudnoću, a ona je uvjerava da su to prirodni lijekovi. Eduardo želi da Estévez zavede Lindu kako bi je lakše ostavio. Erika kaže Dimiju istinu o Gemminoj trudnoći.

Olga kaže Álvaru da mora zaboraviti Tadea želi li da njihova veza uspije. Gemma ne želi biti Dimijeva cura jer misli da je on sažalijeva. Estefanía kaže Ariadni da bi se Tadeovo poboljšanje moglo usporiti ako Eduardo dođe, a onda ponovno ostavi sina. Bárbara kaže Linu, nakon što zamalo da se nisu poljubili, da ne smiju prijeći tu crtu.

Ariadna kaže Medusi da će njezina priča pomoći u potrazi za silovateljem. Lino prizna Dafne da voli Bárbaru. Ariadna i Cassandra pokušaju razgovarati s Gilbertom kako bi vidjele je li neki od gostiju bara silovatelj. Eduardo moli Ariadnu da mu vjeruje.

Bárbara ne vjeruje da se Gael može brinuti o tuđoj djeci, a kamoli živjeti s nekime. Bárbara i Olga kritiziraju Ariadnin članak. Álvaro je brani. Gilberto kaže Medusi da je pročitao članak i ispriča joj se jer joj nije vjerovao. Kaže joj da nije sama.

error: Zabranjeno kopiranje!!