Home / Meksičke telenovele / Pobjeda srca / Pobjeda srca 73 epizoda

Pobjeda srca 73 epizoda

Dafne pokušava smiriti Álvara, ali on uporno želi ići tražiti Olgu. Eduardo i Álvaro zamalo da se ne potuku, ali majka ih razdvoji. Vital kaže Gaelu da mora napraviti uspješnu reklamnu kampanju, inače odlazi iz agencije. Gemma kaže prijateljicama da nije sigurna želi li živjeti s Dimijem.

Gael odluči otići u Miami i daje otkaz u agenciji. Dafne kaže Gaelu da mu je karijera važnija od veze. Bárbara je uzdrmana zbog Olge. Bárbara okrivi Ariadnu zbog onoga što se dogodilo Olgi. Ariadna je zamoli da misli na Álvara i da se pomiri s njime. Dimi i Gemma su oduševljeni idejom o zajedničkom životu.

Bárbara predbaci Ariadni jer traži fascikle. Ona joj odvrati da želi saznati što Calixto traži. Bárbara bi htjela da Ariadna uskoro napusti kuću. Yolanda savjetuje Gemmi da se zaštiti bude li imala seksualne odnose s Dimijem. Policija javi Álvaru da su pronašli Olgin auto, ali nje nema.

Našli su samo mobitel. Gael odlazi u Miami kako bi predstavio svoju reklamnu kampanju. To je zadnji krug prije ulaska u “Trendy Mediju”. Lino dolazi u spremište i ondje ugleda Cassandru. Paulo optuži Álvara za Olgin nestanak.