Home / Meksičke telenovele / Pobjeda srca / Pobjeda srca 76 epizoda

Pobjeda srca 76 epizoda

Novine objave anonimni komentar (poslao ga je Lino Ferrer) u kojemu tvrde da su vjerojatno Alvaro Falcon i Ariadna Lopez povezani s ubojstvom Olge Collado. Arhitekt Paulo Manrique tvrdi da ju je ubio bivši muž Alvaro. Olgini roditelji Martin i Giselle razočarani su njime.

Dimi pozove Gemmu u mehaničku radionicu u kojoj je napušteni vagon koji je on uredio. On se napije, a ona ga ostavi samog jer smatra da nisu spremni za zajednički život. Dafne vodi Claritu i Santiaga u Gaelov stan kako bi ih on čuvao dok je ona na razgovoru za posao u tvrtki gdje bi predavala engleski.

Gael ne zna s djecom. Dafne se vrati po njih, a Claritu boli grlo jer joj je Gael dao hladno piće. Eduardo se sastane s nekim gospodinom u vezi s poslom. Tadeo se uznemiri. Dođu kući, a Bárbara mora smiriti unuka. Dimijeva mama Hilda odlazi Barbari i ružno govori o Gemmi.

Barbara, Ariadna i Lino vide da je soba u kojoj su Joaquinovi fascikli pokradena. Lino je počinitelj. Ariadna dobije otkaz u redakciji. Gael odluči prekinuti s Dafne. Olgin odvjetnik kaže Alvaru da mu je ostavila dionice u slučaju svoje smrti. Ariadna i Cassandra traže Azucenu Casillas. Ona im se javi na njihovo iznenađenje.

error: Zabranjeno kopiranje!!