Home / Meksičke telenovele / Pobjeda srca / Pobjeda srca 80 epizoda

Pobjeda srca 80 epizoda

Azucena govori Ariadni da ju je Calixto držao vezanu dva dana. Kad je pobjegla, prijavila ga je, ali pustili su ga na slobodu. Eliseo ju je silovao jer je Calixto impotentan. Uspjela je strpati Elisea u zatvor. Lino kaže Barbari da je Ariadna lagala o ponuđenoj novčanoj pomoći.

Gael kaže Ariadni da mu je Rommel govorio o Eliseu, Calixtovu bratiću, vrlo opasnom čovjeku. Tadeo kaže Ariadni da kad bi rodila dijete Alvaru, on bi prebolio izgubljeno dijete. Ariadna misli da bi Lino mogao pomoći Estefaniji da nađe umjetnine, ali kada ga Estefania želi kontaktirati, shvati da nitko nikad nije čuo za njega.

Barbara kaže Imeldi da će zbog predrasuda imati problema. Imelda raskine posao s Barbarom i Efi. Cassandra i Ariadna polako slažu kockice o tome da je Eliseo serijski silovatelj kojega traže. Inspektor Montano pokaže Alvaru dokaze s kamere.

Snimci pokazuju da on ni Pablo nisu krivi za Olginus smrt. Hilda okrivi Gemmu jer loše utječe na Dimija. Alvaro kaže Paulu da među Olginim stvarima nije bilo naušnica. Ariadna se sukobi s Linom i kaže Barbari da je lažljivac i da ne radi ni u kakvoj galeriji.

error: Zabranjeno kopiranje!!