Pobjeda srca

Pobjeda srca 84 epizoda

Lino kaže Bárbari da Álvaro laže i da nije bio s prostitutkom. Ona brani Lina od svih. Álvaro je razočaran majčinim stavom. Dafne i Gael se zauvijek pozdrave. Ariadna i Eduardo se suoče na saslušanju u vezi sa skrbništvom nad Tadeom.

Lino traži Gracielu i predbaci joj jer je razgovarala s Álvarom. Ona pokuša otići, ali on joj prijeti pištoljem. Eduardo pokaže da je uplatio dolare na Ariadnin račun. Ona želi dokazati da joj je on otvorio račun bez njezina znanja. Dafne kaže Davidu da bi voljela kad bi Néstor mogao čuti da je našla krivca za njegovu smrt.

David kaže da bi se on sigurno ponosio njome. Gemma se ne usudi reći Yolandi da je napustila školu i da radi s Imeldom. Dafne kaže Bárbari da joj je lijepo na poslu i da će se odseliti iz kuće. Odustat će od borbe za svoj dio nasljedstva i prepustit će ga njoj.

Yolanda kaže Gemmi da će živjeti negdje drugdje, ali da će biti u kontaktu. Eduardov odvjetnik kaže da bi mogao imati velike probleme jer je lagao sucu. Bárbara kaže Linu da vjeruje da je čestit. Eduardo zaključi da je Lino utjecao na Bárbaru i kaže mu da neće dobiti njegov dio kuće.

Bárbara da Linu Álvarovu adresu. Savjetuje Gaelu da ne ode na zabavu u agenciji kako bi spriječio svoju i Dafneinu patnju. Dafne shvati da onoga dana kad je Néstor poginuo, Gael i Juanjo su bili u San Luisu. Vjeruje da je Gael krivac jer je jedini imao vozačku dozvolu. Alvaro pokuša razgovarati s Eduardom, ali zamalo da se ne potuku zbog Ariadne.

Back to top button