Home / Meksičke telenovele / Pobjeda srca / Pobjeda srca 86 epizoda

Pobjeda srca 86 epizoda

Álvaro kaže Linu da bude iskren prema Bárbari želi li da bude sretna. Sudac odluči da Tadea odvedu u socijalnu ustanovu. Dafne kaže Davidu da on ne voli nju, nego želi zaboraviti pokojnu suprugu. Govori mu da je Néstora vjerojatno ubio Gael. Eduardo ne želi povući tužbu protiv Ariadne.

Lino savjetuje Bárbari da prekine posao s Efi. Conrado kaže Ariadni da je podnio zahtjev sucu kako bi se Álvaro brinuo o Tadeu. Ariadna kaže Azuceni da mora napustiti njezin slučaj i boriti se za sina. Imelda govori Gemmi o susretu s Linom. Gemma to prenese Bárbari, ali Lino sve niječe.

Álvaro moli Conrada nalaz vještačenja o požaru u Linovoj kući. Ariadna i Alvaro se iznenade kako Tadeo ozbiljno prihvaća nastalu situaciju. Dafne i Gemma govore da se Lino promijenio prema njima. Regruter kaže Gaelu da ga je Juanjo htio ocrniti i spriječiti da dobije posao u Miamiju.

Dafne govori Bárbari da je Gael odgovoran za Néstorovu smrt i da Juanjo to može potvrditi. Eduardo optuži Álvara, a sudac Álvaru odbije skrbništvo nad Tadeom.Manuel kaže Linu da je Gemma napustila školu. On to kaže njezinoj teti.
Gemma kaže Dimiju da je napustila školu zbog njega, ali uzaludno.

Bárbara kori Gemmu jer je napustila školu. Lino je otjera iz kuće jer je lažljivica. Gael predbaci Juanju zbog svega zlog što mu je učinio. Gemmi nije dobro. Dimi i Poncho je voze u bolnicu, ali sudare se s Juanjom koji je uznemireno vozio.

error: Zabranjeno kopiranje!!