Pobjeda srca

Pobjeda srca 89 epizoda

Lino pozdravi truplo u plastičnoj vreći: “Zbogom, Álvaro.” Dafne smatra da ne treba ostati u kontaktu s Gaelom jer će on biti u Miamiju, daleko od nje i djece. Ona odlazi u bolnicu Gemmi. S njom su majka Josefina i djeca. Josefina se pomiri s Bárbarom.

Gemma je tužna jer će dijete morati biti u inkubatoru. Lino iskoristi trenutak kad Bárbara odlazi pogledati tko zvoni na vratima i potraži u njezinu mobitelu adresu na kojoj živi Eduardo s Ariadnom. Linda Brown traži Eduarda i kaže Bárbari da ju je prevario i napustio te da će ga strpati u zatvor.

Bárbara joj se smije. Lino na ulici sretne Lindu i da joj Eduardovu adresu. Ariadna se iznenadi kada čuje da je Linda Eduardova supruga i što joj je sve učinio. Nakon Lindina odlaska Ariadna nazove Eduarda i kaže mu da će ga Linda poslati u zatvor. Bárbara mu nađe sobu.

Njemu su svi računi blokirani te on za pomoć moli odvjetnika. Uhitili su Guillerma, Lindinog računovođu i Eduardovog pomagača. Inspektor obavijesti Bárbaru, Lina, Gaela i Ariadnu da su pronašli Álvarovo izgoreno tijelo u autu.

Back to top button