Pokucaj na moja vrata

Pokucaj na moja vrata 50 epizoda

Eda kaze Serkanu da je isla doktoru i saznala da je trudna. Kaze mu kako prva tri mjeseca ne smije nikome reći o trudnoći, a Serkan govori naročito Erdem ne smije da sazna. Serkan kaže Edi da je on čovjek od povjerenja tako da nikome neće reći. Uokolo se pitaju radnici da li je Ajdan trudna?

Ajdan se pita šta će sada reći Edi, kako je saznala da je trudna, da joj je preturala po torbi i slučajno saznala da je trudna. Baš se Ajdan našla u nezgodnoj situaciji. Eda i Serkan su jako sretni i uzivaju govoreći kako je ovo prava ljubav, uzivati uz drage osobe i svoju porodicu.

Svi su sigurni da se nešto dešava ali niko osim Ajdan ne zna sta pa pokušavaju od Ede da saznaju, čak i Edina najbolja prijateljica joj prilazi i kaze da ovaj put ni ona ne zna sta se to desava.Eda je stalno gladna i neki se pitaju da li pretjeruje sa hranom ne znajući šta je u pitanju.

Serkan dovodi Edu pred jednu prelijepu kuću i ona ga pita ko li je vlasnik te kuće na šta joj Serkan odgovara da mogu oni da postanu vlasnici ukoliko ona želi. Eda ga čvrsto zagrli.

Back to top button