Home / Turske serije / Pokucaj na moja vrata / Pokucaj na moja vrata 51 epizoda

Pokucaj na moja vrata 51 epizoda

Prolaze dani, Edin porod se približava. Kiraz svaki dan liježe majki na stomak kako bi čula bebu dok se pomijera. Nakon što su Eda i Serkan otišli na pregled, doktor ih pita da li žele da saznaju spol djeteta. Eda kaze da ne želi a Serkan kaže kako bi bilo lijepo. Nakon Edinog odgovora, Serkan kaže neka onda bude iznenađenje.

Poslije pregleda, Serkan se nalazi sa Enginom i kaze mu da mora saznati spol djeteta. Eda govori Serkanu kako je osjetila da se beba jako pomijera pa kaze Serkanu da je udara. Cijelo vrijeme nagovjestava na musko. Serkan je nekako nagovorio da razgovara sa doktorom i sazna šta nosi.

Eda odlazi u drugu prostoriju i razgovara sa doktorom. Nakon toga stize do Serkana i kaze mu da je razgovarala sa doktorom i Serkan je pita i šta je doktor rekao? Eda se smješka i ne želi mu reci šta joj je doktor rekao. Kiraz udara Serkana i kaze da ne udara samo musko vec i zensko.

Serkan angazuje bolnicara da je stalno u kuci i Eda saznaje za to. Eda saznaje od doktora da je Serkan dao pod moranje da se pripremi izvještaj da Eda vise ne radi. Ayfer je u šoku kada joj trazi snaha da joj izmasira noge,. Hayati Onem je ime koje Serkan izgovara, da li je to ime koje mozda planira dati djetetu?