Pokucaj na moja vrata

Pokucaj na moja vrata 52 epizoda

U finalnoj epizodi serije Serkan pred svima govori kako se sada svi trebaju angažovati i pratiti Edino stanje, šta jede, kako se ponaša, šta radi…Eda kaze Serkanu kako mu se već zahvalila na razumijevanju a on joj kaže kako je to njegovo razumijevanje te da i ona njega razumije.

Eda se narednog dana iznenadi kada joj tetka kaže da će je Sejfi danas pratiti. Kako bi smirili Edino stanje trudnoće, Serkan joj kaže da nije ona jedina trudnica na svijetu. Nakon što trazi kadaif, naredne su ćufte. Svi govore kamo sreće da se i Eda porodi da se svi spase.

Obzirom da joj svi prebacuju za ta jela, Eda im kaže kako je trudna te da je ne pritišću zbog toga. Sejfi ne smije ni da pogleda u Edu koja prati svaki njegov pogled. Nakon što su ona i Serkan krenuli negdje autom, Eda shvata da joj je pukao vodenjak. To kaže i Serkanu kojeg odmah uhvati panika. Hoće li se napokon Eda poroditi?

Eda i Serkan završavaju u bolnici ali iznenadit će se kada tamo sretnu i druge osobe koje nisu tu zbog njenog poroda već iz nekih drugih razloga. Šta je u pitanju?

Back to top button