Pokucaj na moja vrata

Pokucaj na moja vrata 19 epizoda

Serkan priznaje Edi da zna šta se sinoć desilo, i svjestan je svega te da stoji iza svojih riječi. Kaže da je zaljubljen u nju bio i da će zauvijek biti. Tada ga Eda pita zašto su onda prekinuli, šta im se to desilo? Serkan govori da joj mora reći nešto što odavno krije od nje.

Tada im Selin prilazi i kaze Serkanu da je saznala ono što je krio, za sve laži u vezi Edinih roditelja. Sve to čuje i Eda. Nakon toga Eda odlazi. Serkan je pronalazi na obali i želi razgovarati s njom.
Mehmet dolazi ispred Edine kuće i izjavljuje joj ljubav. Eda se sva pogubi pitajući ga šta to radi.

Tada joj Mehmet objasi da mora tako uraditi jer žele Serkana napraviti ljubomornim. U tom trenu dolazi Serkan koji vidi Mehmeta kako joj izjavljuje ljubav i pita Edu ko je taj tip. Eda mu kaze da se ne mora njemu pravdati. Razgovor Ede i Serkana završit će se kada Eda kaže Serkanu da mora ostati sama kako bi razmislila o svemu.

Serkan je uvrijeđen što bi ga Eda mogla tako brzo zaboraviti, a s druge strane osjeća se krivim za grešku koju je počinio njegov otac. On se boji da će ga Eda zauvijek napustiti. Nesreća koja se dogodila Edinim roditeljima neće ostaviti traga. Ono što Serkan želi da kaže Edi vrlo je teško i podjednako važno kao što je i on saznao za to.

Šta će Eda odlučiti kada sazna istinu?Ferit poljubi Dzeren ali ih prekida Selin koja poziva Ferita i kaze mu da hitno moraju razgovarati o holdingu. Eda kaže Serkanu da joj odmah objasni to što krije od nje, jer je zaista umorna od svega. Tada razbije vazu i posiječe ruku. Serkan joj kaže da bi odmah otišla ako joj prizna to što krije od nje.

Back to top button