Home / Turske serije / Pokucaj na moja vrata / Pokucaj na moja vrata 20 epizoda

Pokucaj na moja vrata 20 epizoda

Serkan govori Edi da je Alptekin sa svojom nemarnošću dio tog nesrećnog slučaja, u kojoj su poginuli njeni roditelji i da je zbog toga raskinuo sa njom. Eda odlazi da razgovara lično sa Alpetekinom. Osoba odgovorna za podizvođačku firmu je odslužila kaznu. Ali, šta je sa glavnim i odgovornim koji je bio na čelu svega toga?

Ne znajući šta da radi sa onim što je doživjela, Eda ostavlja sve iza sebe i odlazi sa prijateljima. Serkan ne izlazi iz kuće, ne želi da se viđa ni sa kim niti ga zanima posao. Dvoje zaljubljenih povlače se u svoje mišlje rupe sa mislima šta dalje da rade.Kada se Eda vrati u grad, Serkan sakupivši snagu, napušta kuću i pokušava da razgovara s njom. Eda zna da Serkan nije odgovoran za grešku njegovog oca.

Međutim, umjesto da se suoči sa problema, on odlučuje da napusti Edu. Serkan ne zna kako da održi vezu i ne može da nauči. Eda će pripremiti ugovor o načinu upravljanja poslova sa Serkanom. Serkan će potpisati ne čitajući ga. Ajdan će intervenisati u ovoj situaciji.Uključiće oboje u projekat za pomoć djevojkama kojima je potrebno dodatka edukacija. Ova pokrenuta akcija kako bi se dvoje zaljubljenih spojili, spriječit će da se njihov odnos prekine.

error: Zabranjeno kopiranje!!