Home / Turske serije / Pokucaj na moja vrata / Pokucaj na moja vrata 21 epizoda

Pokucaj na moja vrata 21 epizoda

Nakon što je Serkan odlučio da učini sve kako bi mu Eda oprostila, Eda shvata da je ipak bila zaista gruba i nepravedna prema njemu. Ali uprkos tome što je tog mišljenja, Eda ne želi da on shvati da je popustila. Želi da čuje još opravdanja od Serkana. Serkan se odlučuje da sa svojom majkom dođe i isprosi Edu. Serkan kaže Ajdan da će ona tražiti Edinu ruku. Eda im donosi kafu, a Ajdan odmah kreće sa pitanjem da traži Edinu ruku. Tu počinje pravi šou. Pravo pitanje je kako mogu odjednom tražiti Edinu ruku? Eda ih posmatra i smješka se u ćošku.

Tada odlučuju da naprave jednu zajedničku fotografiju gdje se jasno vidi kako je Serkan iskoristio da zagrli Edu. Ali Eda mu sklanja ruku sa leđa. Na kraju Ajdan zaspi. Eda ne može da vjeruje. Nakon toga Serkan kaže Edi da je spreman na sve. Prihvata svoje greške i sve što mu se nađe na putu, samo da mu ponovo vjeruje. Eda se okrene od njega ozbiljna, ali na licu ipak izbije onaj lijepi osmijeh sretne Ede. Serkan i Eda nastavljaju da se čekaju na različitim mjestima. Poslije nekog vremena oboma ponestaje nade i odlaze. Dok Eda govori djevojkama da više neće vjerovati Serkanu, Serkan govori Enginu da nikada neće prestati da pokušava.

Sljedećeg dana, kada Eda odlazi na posao, dobija ponudu da postane zaštitno lice kampanje koju vodi Udruženje djevojaka, Indži Smiley Girls Association. Istu ponudu dobio je i Serkan. Dok Serkan odbija, kaže Edi da će i dalje učestvovati u fotosesiji. Kada Ajfer otkrije tajnu koju je Alptekin čuvao, suočava se sa scenom koju nikada nije očekivala da će vidjeti. U međuvremenu, Serkan traži način da se pridruži kampanji u kojoj je odbio da bude sa Edom. S druge strane, Ajdan takođe planira da ponovo ujedini Serkana i Edu, ali ti planovi postaju toliko destruktivni da čak i on sam teško izlazi iz toga.

error: Zabranjeno kopiranje!!