Home / Turske serije / Pokucaj na moja vrata / Pokucaj na moja vrata 31 epizoda

Pokucaj na moja vrata 31 epizoda

Nova afera je na vratima Ede i Serkana, ali ovaj put sa drugim i novim vezama. Novinari ih dočekaju na vratima firme pitajući ih šta se desilo sa njihovom savršenom vezom i njihovom velikom ljubavi?

Eda izjavljuje kako je takav život, uvijek donosi novosti koje im bivaju dobre i lijepe ili loše i ružne. Ovaj put je njoj, Edi donio sreću u novu vezu, izjavljuje da je jako sretna.

Nakon te izjave, Serkan pita Edu otvoreno, čija je ljubav bila ljepša, Serkanova ili Denizova? Selin želi da pozove Edu i Deniza na večeru. Ali, pitanje je ko ne želi da Eda iskoristi Deniza?

Zahvaljujuci Edinoj dragoj prijateljici, i njenom izvanrednom planu, Selin biva zaključana, sama bez pomoći. Ali, neko će i njoj otključati ta vrata samo je pitanje ko?

Edina neočekivana najava braka je šokantna za sve. Svi su oduševljeni. Selin je takođe zadovoljna ovom situacijom. Borba je počela za Edu. Šta god da se desi, učiniT će da se Serkan ponovo zaljubi u nju.

Dok Serkan nastavlja svoj put ne znajući ništa, Eda se korak po korak kreće ka svom cilju. Ali Edu dočekuje neočekivano iznenađenje. Vidjet ćemo kako će ovo iznenađenje uticati na Edin performans.

error: Zabranjeno kopiranje!!