Home / Turske serije / Pokucaj na moja vrata / Pokucaj na moja vrata 35 epizoda

Pokucaj na moja vrata 35 epizoda

Eda slučajno pada sa jahte u more. Ali pitanje je da li će Selin koja je primjetila da je Eda pala pokušati da je spasi? Eda je spašena iz mora. Serkan govori Enginu da se Eda i Denis zaista vjenčavaju. Eda prkosi Serkanu govoreći mu da će i on svakako oženiti Selin.

Nakon toga Eda saopštava i Selin, da je na njenom mjestu, ona bi požurila sa udajom. Eda i njene prijateljice ponovo kuju plan kako da naprave Selin ljubomornom, ali i pokušaju natjerati Serkana da se sjeti prošlosti.Eda kaže da je učinila sve da bi se Serkan sjetio, ali on jednostavno stoji ispred nje kao zid.

Nakon svih mogućih pokušaja Ede da se Serkan sjeti i nje i prošlosti, ona staje ispred njega, umorna, iscrpljena i kaže mu da se nada da će jednog dana shvatiti istinu i da neće biti kasno za sve. Eda se za dva dana udaje, ali joj je teško bez obzira na lažno vjenčanje.

Dolazi dan Edina vjenčanja, hoće li Eda izgovoriti sudbonosno “DA”!Ajdan i Ajfer čine sve da spriječe čin vjenčanja. Dogovaraju susret Ede i Serkana. Hoće li se njih dvoje pomiriti ili će se zauvijek razdvojiti?

error: Zabranjeno kopiranje!!