Home / Turske serije / Pokucaj na moja vrata / Pokucaj na moja vrata 40 epizoda

Pokucaj na moja vrata 40 epizoda

Nova sezona serije donosi nove komplikacije. Serkan i Eda prolaze kroz teške dane tokom liječenja Serkanove bolesti, tačnije karcinoma od kojeg boluje. Serkan se nakon svega što ga je zadesilo, pretvara u potpuno drugog čovjeka.

Javlja mu se strah od vezivanja, kaže da nikad ne želi imati djecu, stalno odlaže datum vjenčanja i maksimalno je posvećen samo poslu. Na kraju, Eda i Serkan se razdvajaju. Ona odlazi u Italiju. Kada se sretnu godinama poslije, oboje ih čeka veliko iznenađenje.

Odličan nastavak nove sezone! Serkan zbog preživljene bolesti, ima posttraumu, odbacuje sve od sebe, kažnjava kako nju, tako i sebe. Trebalo je odustati od ljubavi, i baciti se opet na posao, i pretpostavka da postoji dublji razlog zašto je Eda otišla, srest će se slučajno ponovo nakon 5 godina, i ona i mala Bolatu remete ponovo ravnotežu.

Edina kcerka dolazi autom sa Serkanom koji se međusobno nikako ne mogu dogovoriti jer jedno drugom idu na živce. Eda se iznenadi kada od kćerke čuje da je dovezao Serkan.

error: Zabranjeno kopiranje!!