Home / Turske serije / Pokucaj na moja vrata / Pokucaj na moja vrata 41 epizoda

Pokucaj na moja vrata 41 epizoda

Svi se spremaju za zabavu, dok Eda ne želi ići. Dok su se svi okupili pitajući se gdje je Džan ali gdje su i Eda i Serkan, dolaze kao svjedoci kada Serkan čuje kako djevojčica izgovori “mama” Edi. Serkan je šokiran time što čuje iz usta malene Kiraz koja izgovara Edi “MAMA”.

Serkan poziva Edu da dođe sa njim u Istanbul i da nastave u firmi. Ona mu kaze da je nista ne moze natjerati da dođe u tu firmu. Serkan govori Enginu da želi da Eda dođe u firmu i pored posla želi da sazna da li još uvijek osjeća nešto prema njemu i zbog toga želi da ostanu sami u firmi.

Nakon sto se sastanu, Eda kaze Serkanu da se njihova veza davno završila ali Serkan kaže kako mogu nastaviti ponovo. Nakon čudnog Serkanovog ponašanja, Eda ga pita šta pokušava? Serkan joj kratko i jasno odgovara da je zaljubljen u nju i da je još voli, te je pita osjeća li i ona isto?

Edu grize savjest zbog djevojčice te se pita da li da mu kaže istinu. Odlazi do njega i kaže mu da se kaje što mu nije rekla istinu. Serkan je gleda i pita kakvu istinu a Eda ga zagrli bojeći se njegove reakcije.

error: Zabranjeno kopiranje!!